marți, 24 martie 2015

Femeia - instructiuni de (ne)utilizare - partea 2

Incheiasem prima divagatie referitoare la ELE, spunand ca femeile sunt competitive. Atat de competitive incat se toaca in spate si se pupa in fata. Dar o sa revin la asta si, mai ales la cum poti folosi asta in favoarea ta, daca ti s-a urat cu toti dintii in gura ( detalii in viitorul manual: Femeia altuia - instructiuni de utilizare rapida).


Daca ai ajuns la un dialog, e timpul sa pui cate o caramida la fundatia deja conturata.
Mergi cu ea la diverse ocazii, poti chiar sa folosesti o scuza neinteresata de genul: "Ma salvezi si pe mine dintr-o chestie? E ziua lui X si m-a invitat acolo. Nu-mi place dar nu pot sa-l refuz, nu cunosc pe nimeni si o sa stau singur. Mergi cu mine? Ma revansez alta data, promit!"
Cum femeile in general adora sa fie "Mama Ranitilor" nu te va refuza. Tu sa fii sigur ca o duci la o petrecere unde esti ca acasa si unde toata lumea te stie de baiat misto, nu la un party cu basini si pisat pe canapea unde esti papagalul cartierului. In loc de petrecere poate sa fie o iesire cu grupul TAU de prieteni, unde ea sa fie nou-venita. Si pentru ca lumea te place pe tine, o va trata si pe ea cu prietenie.
Se va simti bine in pielea ei si va trage concluzia ca s-a simtit bine CU TINE. Touchdown!
Acum, ca deja ai pus-o pe ganduri, nu iti da in petec! Daca ai inceput cu dreptul, femeia se asteapta s-o dezamagesti. De-al dracu' macar sa nu faci chestia asta. Nu grabi lucrurile.
Fii baiat decent si retinut si ia-o metodic (ca sa fii sigur ca ajungi in punctul unde ea o sa o ia regulat).
La primele saruturi nu te apuca s-o pipai cum pipaie babele pungile de pufuleti ca sa vada daca au surprize. Daca ai o erectie, nu te freca de fata ca vaca de pom cand o mananca pielea.  Daca o inviti la tine acasa, chiar daca ramaneti singuri, tine-o de vorba, fa-i o cafea si povestiti. Fa-o sa se simta in siguranta si in nici un caz nu sari pe ea ca sinucigasul de pe blocul turn.
Cand va fi pregatita de mai mult, vei simti. Femeile nu sunt prea discrete cand vor ceva, trimit semnale mai ceva ca locomotiva pe carbuni, e greu sa le ratezi.
Nu te apuca sa construiesti palate din flori in zilele stabilite pentru asa ceva, gen Valentine's Day (kaka-muci), 8 Martie, ziua de nastere, de nume sau de Ziua internationala a cazutului pe scari. Nu. EA se asteapta la ceva in aceste zile, deci elementul surpriza dispare.
Daca ii iei flori sau un cadou, ia-i intr-o zi aiurea, cand vine sa te vada aiurea, si-i spui aiurea ca i-ai luat flori aiurea pentru ca tocmai in ziua aia, asa aiurea, cand te-ai trezit din somn, ti-a fost brusc dor de ea. Si n-ai mai rezistat, a trebuit sa-i cumperi flori. O sa se topeasca in adidasi ca robotul de mercur din Terminator 2!

La acest nivel, de girlfriend, nu lasa garda jos: fii galant, acorda-i atentie, ea e buna, celelalte sunt naspa, deschide-i usa la restaurant, la masina...(la lift, cand e liftul la parter, doar dupa casatorie).
Si cand vine clipa sa o bagi in pat, faci la fel: ea intai, de multe ori, si abia la sfarsit si tu...dar ala e alt manual.

Daca nu-ti iese din prima nu dispera. Dupa femeie si dupa tren nu trebuie sa astepti. Diferenta este ca, dupa ce vine, trenul mai si pleaca.

Niciun comentariu: