joi, 19 martie 2015

Razboiul Rozelor - Day Two

Jurnal de razboi:

Femeie, 30+ ani
"Sotul meu e un om de afaceri de succes. Cand l-am luat eu era doar om de afaceri. Pe atunci si eu eram o femeie tare. Acum, cu varsta, nasterea, problemele...arat inca bine."

O bataie in usa, tipul de la achizitii impinge inauntru o domnisoara.

"Asta cred ca e nesuferita aia cu promovarea de produs! Si boul asta, la ce dracu' mi-o baga pe gat? Puteam sa-i spun sa vina altadata...preferabil dupa apocalipsa! Ar merita dat afara. Mda, si? Ce sa fac? Sa-i dau ocazia animalului sa-si aduca vreo futelnitza in locul lui? Nu, lasa-l asa."

- Aa, domnisoara...Ia loc te rog. Abia astept sa vad cum au iesit cataloagele!

"Bine ca nu ai venit in curu' gol, nesimtito. Ce tupeu, asta-i tinuta bussiness? Cu decolteul asta nesimtit! Sa te vad dupa o nastere daca iti mai stau asa."

Domnisoara scoase cataloagele si facu o rasucire eleganta punand picior peste picior. Paginile cataloagelor fosneau usor, imagini colorate defilau, dar doamna nu le vedea.

"Ce faceam eu daca nu eram aici si asta ateriza drept in biroul animalului? Nu ma trezeam dracu' aruncata din casa peste 3 luni? Eu, care am facut din el un barbat? Numai cand mi-aduc aminte ce scarba imi era la inceput cand se suia pe mine! Brr! Acum macar nu mai pupa nimic. Sa zica mersi ca a pus mana pe o femeie ca mine, uratu' dracu'!"

Constata ca taiorul elegant i se ridicase usor, fortat de abdomenul usor pufos. Il trase in jos cu un gest discret. Sub sanii destul de generosi ai domnisoarei nu se vedea nimic inestetic. Din nou doamna se chinuia sa se prefaca interesata de catalog. Domnisoara ii descria diverse variante de marketing, gesticuland, dar nu facea decat sa o enerveze mai tare cu degetele ei subtiri si manichiura perfecta.

"Ce rafinate au ajuns panaramele in ziua de azi! O sa ma apuc din nou de sala. Scap eu de groaza cantarului!"

Inchise catalogul si abia mai apuca sa auda intrebarea cataleptica:
-Sa trec altadata sa-l discut si cu domnul?
Aerul se termina din incapere si se abtinu sa nu tipe. Se ridica in picioare, ca sa se impuna, pentru ca macar la capitolul inaltime statea mai bine ca domnisoara.
-Iubita mea, nu vreau sa fiu rea, dar nu asta era ideea mea in privinta promovarii. Poate in alte companii este acceptat asa ceva, dar noi suntem profesionisti. Ceea ce mi-ai aratat tu, este....cum sa zic...o aberatie. Cu parere de rau, dar o sa iau legatura cu sefii tai si o sa le explic ca nu am timp de experimente cu incepatori. Probabil ca o sa apelam la alta firma. La revedere!

Privi cu satisfactie cum nesimtita iesi din birou chinuindu-se sa nu izbucneasca in plans.

"Ha! Esti incepatoare fato, jocurile astea cu barbatii cu bani eu le-am inventat!"


Usa se deschise brusc. Domnul. Numai el dadea buzna fara sa bata.
-O mai tii minte pe fata lu' frate'miu, aia de era la facultate la Bucuresti?
-Nu stiu, n-am mai vazut-o de cand avea 14 ani. De ce?
-Vezi ca o sa treaca pe la tine cu niste chestii de publicitate! I-am promis ca facem un contract, sa o ajut si pe ea, ca s-a angajat acum si e noua.

Doamna o tuli din birou si urla la cel de la achizitii care o tandalea prin culoarele firmei:
-Misca-te pe scari si adu-o p-aia cu publicitatea inapoi!
Facu o pauza sa respire.
-Si data viitoare sa nu mai tragi tu concluzii despre vreo campanie de marketing daca e buna sau nu! Tampitule!

Niciun comentariu: