vineri, 22 iulie 2016

Femeia...altuia, instructiuni de folosire

Omul nu e un animal monogam. Punct. Nu vă daţi poalele peste cap şi foc la casă dacă nu sunteţi de acord! E problema voastră dacă aşa v-aţi ales să vă trăiţi viaţa, cu un unic partener. E ok. Unii au experimentat destul şi s-au refugiat în liniştea căsniciei, alţii au ales varianta asta din prima, fără să vânture lumea. E treaba lor, nu mă interesează prea tare poveştile astea educative de genul "familia adevărată este...". Vax albina! Matematica spune clar, băgaţi la cap doamnelor, "fidelitatea unui bărbat este invers proporţională cu numărul de tentaţii care i se oferă". Dixit. Nu există excepţie de la asta! Dacă pe Gheorghe al tău nu-l place nimeni în afară de tine, clar e fidel de sare cămaşa de pe el! Şi invers. Pentru că, orice om are un preţ.
Cei mai copţi poate au văzut filmul Indecent Proposal unde ei se iubeau şi pac! apare unu' care spune "Îţi dau un milion de dolari s-o ard pe nevastă-ta". Nu mai trebuie să spun că a ars-o. Vedeţi filmul, merită, iar actorii sunt premium. Intresantă şi chiar adevărată este şi schimbarea EI după ce milionarul o ciufuleşte. Îl mai iubeşte pe soţ, dar vrea să ia o pauză...că să vezi...că una-alta.
NU vorbesc aici, CLAR, de muierea care e măritată dar o dă la toată lumea. Nu face rău ce face dar preferă să treacă drept familistă în timp ce margareta ei şi-o ia ca în adolescenţă. Treaba ei, are motivele ei.
Vorbesc de femeia care s-a măritat fără gânduri de distracţie cu altcineva şi care nu pleacă de acasă să dea cu dânsa în populaţie. Căsătoria e văzută ca finalul fericit între doi parteneri care se iubesc şi se înţeleg, însă în realitate e doar finalul. Într-o căsătorie normală, ajungi poate cu partenerul tău la un armistiţiu, o prietenie pe viaţă, o camaraderie, o grijă reciprocă, o împărţire a sarcinilor comune, copiii...etc. Cam în asta eşuează orice căsătorie în varianta ideală. Sunt şi situaţii, majoritatea, în care se ajunge la divorţ, bătăi, limbaj dur etc. Sexul poate e bun, dar e banal, e rar, de plictiseală. Chiar dacă  ai o astfel de relaţie nu înseamnă neapărat că nu mai dai şi pe la vecini. Monotonia omoară căsnicia. Grav de tot. Nu este exclus, ba chiar e probabil, ca unul din parteneri să experimenteze chestii palpitante în afara patului conjugal numai ca să se mai simtă vii, doriţi, ca altă dată.
Iar oamenii care fac asta sunt de toate genurile, chiar şi genul despre care se spune de regulă că sunt sfinţi/sfinte.
Buuuun. Astea fiind zise, ce faci dacă femeia care ţi-a ciufulit libidoul e măritată şi e cuminte? O laşi aşa? Sigur că nu.
Femeia din categoria asta nu este interesată de o relaţie conjugală, deci trebuie să fie făcută să fie interesată. Dacă începi cu glume şi aluzii cu tentă sexuală, pa puiu, nu pupi veveriţă exclusivistă. Trebuie să apari dezinteresat de subiectul fierbinte. Primul pas e să treci de la discuţiile despre vreme la cele din ce în ce mai personale. Începi cu locul de muncă, cu copiii şi familia, cu politica până în momentul în care consideri că poţi să faci o deschidere personală. Despre tine, cu o mină de om normal, poţi să te apuci să vorbeşti despre cum trec anii, că nimic nu mai e ca înainte, că relaţia ta e ok dar parcă începe să-i lipsească scânteia, că ţii la partenera ta dar parcă a devenit totul rutină. Am zis "ţii la prietena ta" nu că o iubeşti ca nebunul, pentru că o astfel de femeie nu se bagă acolo unde este vorba de "dragoste" s-ar simţi prea vinovată, iar şansele tale scad simţitor.
La început e posibil ca ea să-ţi spună că la ea totul e super acasă, tot din auto-apărare, dar pentru tine era important să ajungeţi la astfel de discuţii, nu la ce te minte ea. Cu timpul, o să vină şi ziua în care "superul" de acasă nu e tocmai super şi va vrea să ţi se destăinuie.
Treptat, mergeţi să mâncaţi împreună, faceţi chestii împreună şi nici nu o să simtă cum devine familiară cu prezenţa ta. Poţi să o flatezi (nu flatulezi, în nici un caz!) apreciindu-i anumite calităţi pe care "ţi le-ai dori să le aibe şi partenera ta", dar nu o descrie pe parteneră ca fiind bau-bau pentru că atunci te dai de gol. Am spus, femeile sunt competitive şi uşor de măgulit când aud că-s mai bune decât altele.
Când consideri că-i "coaptă" destul poţi să începi să bălmăjeşti o chestie de genul: "Mă simt atît de bine cu tine cînd suntem împreună, dar de ceva vreme, vreau să fiu sincer, mă atragi şi ....altfel. Fără obligaţii sau apropouri, doar am vrut să îţi spun!" Aici există posibilităţile din bancul cu Măria care era fugărită de Ion cu scopul precis de a o poleniza: "Ce gândeşte Măria: dacă fug cât pot eu, nu mă mai prinde. Dacă mă opresc şi cedez, zice că sunt curvă. Mai bine mă împiedic!"
Dacă o vezi că "se împiedică", începe să lucrezi la atacul final. Tot încet, fără grabă, fără paşi forţaţi. O să mai ai parte de o mică rezistenţă chiar la momentul final, o urmă de remuşcare de genul "n-ar trebui să facem asta", dar acordă-i toată atenţia pentru că ea deja ştie că o s-o facă.

Cam asta e. Dacă vrei să ai parte de o pradă mai uşoară, alege ca ţintă una din prietenele partenerei tale. Cu cât e mai bună prietenă, cu atît mai bine. Ce?! CUUUM?! Exact. Nu uita, femeile sunt competitive. Mergi pe mâna mea, n-ai nimic de pierdut.

Niciun comentariu: