joi, 28 august 2014

Happy to be rumen!

    Cand spun ca Romania e tara prostilor lumea ma injura. Ma doare in cot. Trebuie doar sa iesi din casa ca sa vezi ca retardatii si-au facut regat aici. Inca o dovada:

Taxa de mediu aka Taxa de prima inmatriculare


Exasperat ca nu vinde masini noi, in 2007 prim-ministru Tariceanu (a carui firma era partener national-dealer pentru Citroen in Romania) s-a gandit sa-si protejeze propria afacere (da-i dracu' pe prosti!) si-a bagat "taxa de prima inmatriculare" care era foarte misto si este in continuare: indiferent de modificarile ulterioare pana in 2014 taxa zice un singur lucru- iti iei masina de 1000 de euro si platesti taxa de 1500 (ca exemplu). Romanul amarat care are si el nevoie de 4 roti fara pretentii, nu are bani de Citroen nou dar cu taxa lui Tariceanu nu are bani nici de una ieftina. Da-i dracu' de romani!
Taxa a fost sustinuta (printre altii) de actualii candidati Ponta, Tariceanu, Udrea. Pe care o sa-i votez la iarna cu ea sculata. 


Asigurari RCA - asigurarea auto


O vaca incaltata de la o asociatie de asiguratori cere marirea RCA-ului pe motiv ca RCA mediu este 120 euro in Romania si cum motiveaza vita "in Germania e 500 de euro". Ce omite gaina clismata la creier sa ne spuna este ca in Romania salariul mediu este de 350 euro, iar in Germania e 3500 euro. Dupa regula de 3 simple RCA-ul nostru trebuia sa fie 12 euro!! Vita incaltata!!

Cred ca vede toata lumea ca traim in tara prostilor. Aceste masuri insa fac minuni in lupta antiterorismului. Un reporter virtual a luat un interviu unui taliban terorist din Medgidia.
R: Domnule Ash Haly Salam Danam, cum va place Romania?
T: Frumos la Romania, mult fete frumos.
R: Va plac romancele?
T: Daaaa, place fete roman, si la fete roman place bula mult.
R: Cu ce va ocupati aici la noi?
T: Eu trimis sa fac Jihad la Medgidia...Punem masina capcana, bubuim musulman in metro, de-asta normal.
R: Am inteles. Si, cate masini capcana ati pus pana acum?
T: Am pus pe drac! Nic n-am pus! Roman nebun! De unde bani de masin? Roman e nebun!
R: De ce? Ce probleme ati avut?
T: Cumbarat masin, dat 500 ieoro, montat bomb pe masin, si cand sa merjem sa plasam masin...nu voie. Vrei circuli, platesti tax de numar. 2000 de ieoro! Roman nebun!
R: Si acum ce veti face?
T: Facem drac! Acum punem magar-capcan. Da' broblem si cu asta, magar.
R: De ce?
T: Magar roman hot! Cumparat magar, montat bomb pe magar si apoi magar fujit! Fujit cu bomb cu tot! Magar roman hot!
R: Imi pare rau!
T: Acum plecam la Pakistan 'napoi! Anuntam frati musulman sa nu vina la roman. Roman te lasa fara bani. Si magar roman hot! Si fete roman place ban! Da' macar la fete roman place bula. Alah Akbaar!

Niciun comentariu: