joi, 19 martie 2015

Afara Vintu' batea...

  Love me in the head, please.
Nu, nu are legătură cu un subiect vulgar cum ar putea fi sexul oral, generic cunoscut în lumea intelectuală si subţire ca şi meclă, clanţă sau mumu. Nu, nu e vorba de aşa nenorocire pe care nici o femeie nu recunoaşte că o prestează.
Este ceva meteorologic. Discut aici despre mişcările de aer din atmosferă. Aerul care se află în proximitatea noastră, aerul pe care îl expirăm forţat din cînd în cînd. Adică vînt.
Chiar dacă e un lucru banal, hai să desluşim profunzimea adevăratului vînt. Pentru că el este omniprezent în viaţa noastră chiar dacă nu ne dăm seama.
Dacă e meci, inevitabil vîntu' bate. Dacă e miting, vîntu' bate. Dacă e chef gălăgios, vîntu' bate. Dacă e razie, vîntu' bate. Dacă e percheziţie, vîntu' bate.
Vîntu' este jandarm sau poliţist la dezordine publică, dar asta nu e o meserie, e un dar primit încă din naştere. Din primii ani de viaţă, este un copil concentrat, focusat pe rezolvarea problemelor şi nu acceptă nici un compromis. El este un luptător.


La trei ani, îi dă un pumn în cap lu' Didina de-şi înghite biata fată suzeta.
La 7 ani, îi trage un şut în cur lu' Dorel de rămîne bietul copil constipat pînă în clasa a 3-a.
La 15 ani cafteşte toate fetele din şcoală din cauză că nu vroiau să fie prietena lui.
La 20 de ani îşi bate mireasa în biserică pe motiv că l-a călcat pe picior.
La 25 de ani îşi cafteşte vecinii pentru că se uită după nevastă-sa.
La 28 de ani îşi bate primul copil. La 30 îl cafteşte pe al doilea.
La 31 de ani ia bacu' şi pleacă la Templul Făuritorilor de Miliţieni. Acolo îl descoperă pe Dumnezeu.
Învaţă prima dată în viaţa lui cum se poate frăgezi un protestatar, un mitingist jegos, un pensionar nesătul. În permisii exersează din plin pe nevastă, copii şi părinţi. Mamă, ce de oase de rupt!
Ai lov iu, bă!
În final, trăieşte orgasmul vieţii sale în momentul în care iese prima dată pe stradă cu Pulanul din dotare. Se uită cu dragoste la unealta lui, o iubeşte sincer, chiar a făcut dragoste cu ea odată, dar nu a mai repetat fapta pentru că l-a durut curu' două luni.
Are şi spray lacrimogen. Îşi dă în ciorbă cu spray, îşi dă cu el după ras, îi dă lu' nevastă-sa inainte de sex, le dă la profesori la şedinţa cu părinţii.
Se plimbă în uniformă, doarme în uniformă, face duş în uniformă.
Este un om evlavios. Iubeşte-ţi aproapele este o lege sfîntă pentru el. Oamenii greşesc şi el de aia trebuie să-i bată. Ca să-i aducă pe drumul cel bun. Pentru că îi iubeşte. Îi iubeşte în cap, pînă cad laţi. Apoi îi mai iubeşte un timp la picioare şi coaste. După ce îi bagă în dubă, îi mai iubeşte un pic prin dinţi sau genitale.
La secţie, îi iubeşte ultima dată înainte de a-i preda poliţiştilor.
Nimic nou sub soare. Ştie că în toată lumea are colegi la fel de iubitori ca el. E un lucru normal, acceptat şi inevitabil. Vîntu' bate. Orice ai face.

Niciun comentariu: