joi, 19 martie 2015

Cul

          " Am 20 de ani da' ,sa moara ma-ta, is mai matur in gandire ca Gingis-Han. Nu stiu cine e fraieru' da' suna bine! Pentru tristii de pe forum hai sa va spuna mandea cum e sa fi tanar si nelinistit.
In prima, dimineata ma scol la pranz, ca tata nu vrea sa ma angajez sclav la patron. 

Imi dau cu gel in cap, nu mai fac dus, ca doar n-am tras la buci azi-noapte, si chiar daca trageam...Ma urc in masina, BMW-u' mancati-as, pisicutza, tunat, cu neon albastru sub bord...ce mai, aspirator de parapante! Nu trantesc usa prea tare ca-mi cade geamu' din dreapta, da' astea-s detalii. La a treia cheie porneste si o iau ca baiatu' pe bulevard. Ma duc la terasa la Bulion. Am bani d-un suc, da' nu ma duc sa ma sparg in consumatii! Stau, vin baietii, bem un suc. Ne distram. Cand trece vreuna tare, ii bagam cate-o vrajeala printre ragaituri:"alo, obraznica mica, ia hai sa-ti fac cunostiinta cu prietenul meu mai mic". Ma iau cu mana de prohab ca sa inteleaga proasta ce arma alba port in pantaloni. Dup-aia radem tare, cat de tare, sa auda muierile ca au iesit masculii la terasa. 
Cea mai tare parte e aia cand ne povestim ce-am mai ars dintre parashute. "Sa moara ma-ta, sa vezi ce chitaia aia in pula de ziceai ca-i scoteai dintii!" Hahaiala maxima, bag si io o poveste-doua, la 'shto ca fraierii oricum nu stiu ca eu n-am mai ars nimic de o luna. Da' asa e cutuma! (ce cuvinte de DEX bag!) Aia de la bar se uita ca tuta la noi, o fi in pofte. O panarama, mi-a povestit mie un luzar ca a frecat-o dupa bar intr-o seara. Cica-i place sa faca mecla, da' asa-s toate.
O tai acasa ca vine al batran de la munca si tre' sa-l scutur de niste creitari. Pe seara plec iar ca m-a sunat o panarama sa o duc cu masina la club. Intru cu ea si cu prietenele ei, sa vezi ce smechere erau ele ca le vedea lumea ca sa dau jos din BMW-u'. In final, am bafta, ca proasta care m-a sunat e beata si o mananca in cur . Am mai tras-o da' de nevoie mai merge odata. O bag in masina si o duc la boschetareala. Ii trag o clantza, ca nu prea mi se scoala, panarama miroase cam urat si e si boccie. Dupa aia dau la buci 3 minute si-am spart-o. E fleasca gagica, maine sigur sa lauda ca i-am tras-o!
 

Spre seara iar ma-ntalnesc la bloc cu baietii. Stam pana noaptea tarziu si vorbim tare, radem ca smecherii si facem mishtocareala de fraierii care se plang ca nu pot sa doarma. Pai ce pula mea, i-am pus eu sa munceasca?
Hai la culcare, ca se ia curentu'!"

Pentru domnisoarele interesate mentionez ca pot face rost de numarul de telefon al cavalerului. Sunati-l voi sau va da el BIP.

Niciun comentariu: