joi, 19 martie 2015

Stiri

Ce telejurnal e ala fara stiri?


In septembrie a murit amaratul ala care ne citea stirile la Telejurnal pe vremea lui Ceausescu. Marinescu sau nu stiu...Slujba de rahat. Sa stai 20 de ani in cur pe scaun si sa citesti: "Tovarasul Nicolae Ceausescu a efectuat astazi o vizita de lucru la uzinele Semanatoarea..."

Azi avem diversitate: avem 20 de bubuline care stau in picioare sa li se vada motorul si citesc: "Domnul presedinte Basescu a efectuat azi o vizita de lucru la fostele uzine Semanatoarea..."
Clar, am evoluat!

Numarul victimelor accidentului lui Huidu a ajuns la 193. Bineinteles, momentan, pentru ca vom relata si maine.

Cetateanul Gore s-a prezentat la Antena 2 la Brancu unde si-a exprimat intentia de a divorta de sotia lui, Eforosinia, din cauza ca refuza sa-i faca sex oral. Cetateanul Gore a insistat spunand ca muya este un drept constitutional.
Mai multi telespectatori au replicat ca cetateanul Gore nu este persoana publica, deci nu prea are ce cauta la televizor. Moderatorul Brancu a replicat, citez: " Nici palavragioaica aia grasa de Oana Roman nu este, dar o invit de fiecare data cand nu vrea sa vina altcineva!"
In acest timp, la Antena 1 era invitata nevasta lui domnul Gore, doamna Eforosinia, care a acceptat sa-i faca o felatie in direct lui Capatos, incurajata de Daniela Crudu care a folosit ca argument faptul ca ea s-a nascut cu pula in gura, si uite ce bine a ajuns! Asistenta doamnei Eforosinia in timpul felatiei a fost Bianca lui Bot'e. Dupa eveniment, cele doua femei de televiziune s-au aratat disponibile sa-i mai impartaseasca doamnei din experienta lor de WC-uri umane.
In acest timp, la Antena 3, domnul Voiculescu vorbeste de moralitate.
Din cand in cand, unu mic, cu ochelari replica si faptul ca de vina in cazul cetateanului Gore este Basescu.

Ne-a sunat doamna Elvira sa ne intrebe daca EBA e tot asa bolnava saracuta.
Domna Elvira, repetam: EBA nu a avut SIDA, se cordea cu unu' SIDA. Jeess....

Am primit de la telespectatori la adresa de mail niserupedetine@telejurnal.ro o intrebare:
"Domnilor de ce credeti ca Romania a ajuns de rasul lumii? In conditiile in care suntem reprezentati la Bruxelles de cele mai importante somitati: Becali, EBA, Tokes si Vadim?"
Raspuns: sincer, nu stim. Probabil e de la extraterestrii ceva....

Un tragic accident a avut astazi loc in comuna Cracanele: intreaga suita a premierului Boc s-a prabusit in prapastia numita Curu cu Lantz. Domnul Boc se deplasa la inaugurarea celor 123 de metri de autostrada cand a avut loc tragicul accident. Oricum, domnul Boc avea sa aibe parte de o surpriza neplacuta, constructorul uitand sa faca cei 123 de metri de autostrada. La fel cum a uitat sa faca si podul care trecea pe deasupra prapastiei Curu cu Lantz.

In uralele pensionarilor domnul presedinte Basescu a anuntat ca pensiile nu vor mai fi impozitate. Tot in aceleasi urale a specificat ca mai bine nu le mai da de loc.

Si cu acesta va uram noapte buna.


Niciun comentariu: