joi, 19 martie 2015

Sut si gol!

Ca sa captez atentia tuturor doamnelor o sa discut despre FOTBAL. Yupiiii-a-ei!
Cum sunt oripilat de mangosutul etalon al arivismului, penibilului si marlaniei, desigur, e vorba de cimpanzeul patron de echipa ros-albastra, imi e greu sa recunosc ca totusi si ceasul stricat arata ora exacta de doua ori pe zi. Cu alte cuvinte, prin diverse nimereli aleatorii (sic!), echipa ros-albastra a ajuns sa arate binisor. Cel putin de la brau in jos. Mai sunt babuni frizeri imbracati in echipament sportiv gen: Bombu-sexy (masculinul bombei celulitei sexy), un rocia si o maimutica cu nume de trupa rusa de doua bucati fete bete ...Tactu'...pardon Tatu. Dar sa zicem merci si pentru atat. Pentru Ajax, bravo lor! Pentru Chelsea, bravo lor!
Acu', nationala lui Pictor Viturca joaca cu bozgoru'. Nu stie nimeni, nationala Romaniei cu cine joaca?



Viturca si-a tras selectie de mortaciuni si vrea sa sperie boborul de autonomi bozgori. A venit Briliantul. Mare fotbalist, trage cu nasu' de la orice distanta. A venit Bombu-sexy, care a fost mana moarta la Europa League incat o sa-i sperie pe unguri: zombi baaa! In rest s-au adunat toate rebuturile care (NU) joaca pe la cluburile lor exceptandu-l pe Mari(ci)ca ce nu poate juca dar sigur ar fi fost chemat.
Una peste alta, o federatie de kkat, cu conducatori de kkat, cu orakoli de kkat, cu antrenori de kkat nu puteau decat sa alcatuiasca o selectie de kkat, cu jucatori de kkat, care nici nu joaca la echipele lor de kkat, din alte campionate care nu sunt ca al nostru de kkat, din tara asta de kkat.
Concluzia: Hai bozgoru'!
Poate asa scapam de fertilizatorul lui Vica si vine inapoi domnul pulitician de kkat Iordanescu sa mai traga niste pupaturi la icoane. In felul asta putem duce penibilul la cele mai rafinate niveluri. Sau nivele.

Niciun comentariu: