sâmbătă, 21 martie 2015

Tine linku' ridicat!

Dragi tovarasi,
La sedinta de partid de astazi vom discuta despre diverse locatii de unde boborul amarat poate sa-si achizitioneze gratis (he,he) niste chestii utile. Sa purcedem:

Vrei sa fii primul din fata blocului care a pus mana pe un film nou? Gasim usor pe site-ul unor baieti igeniosi tot ce ne trebuie si chiar ceva extra. Linku' e pe AICI, pe undeva. E vorba de baietii de la RARBG, cei care se pricep la multimedia si nu-ti trebuie cont, invitatie sau alte prostii.
Mai mult, au toate categoriile de filme, au etichete vizibile inainte de titlu, iar daca tii mouse-ul pe titlul afisat iti si arata o poza cu afisul filmului sau, la xxx, vezi care este actiunea povestirii romantice (he,he).

Pentru restul de chestii inutile va recomandam o pastila de Kickass, care va prinde bine indiferent de ce boala aveti. Se localizeaza aici si au totul pe categorii cu feedback-ul necesar.


Daca boborul s-a saturat de redarea muzicii in enervantul Winamp avem pentru gospodine o noua aroma, ruseasca, gratuita si meseriasa: AIMP. Poti sa-ti generezi cate liste de redare vrei pe care le schimbi dintr-un click. Se gaseste aici si este customizabil si, repet, free.
 

Pentru niste chestii care se numesc, auzi tu, torente, ce-or mai fii si alea?, exista un program minimalist, nu te agaseaza, nu te bombardeaza cu reclame si alte shit-uri si face doar ceea ce trebuie sa faca: sa descarce, si inca repede. Se numeste TranmissionQT si este de asemenea free.


 Si ultima pastila pe ziua de azi, se numeste 990 si e locul unde poti vedea cam toate serialele si filmele online, mai vechi sau mai noi. Trebuie insa sa te inarmezi cu rabdare ca sa ajungi la playerul ce-ti reda fisierul media, pentru ca baietii vor sa faca si ei un ban si au pus peste 684.654.165.654.651.568.565 de pop-up-uri, doar s-o lega ceva. Se gasesc la 990. Si reclamele, tot acolo.




 

Niciun comentariu: