joi, 19 martie 2015

Ma iubeste, nu ma iubeste...

Momentele de inceput sunt cele mai delicate, dar si cele mai frumoase. Pasarele, stele, vise, tineri de mana, atingeri sfioase. Ce mai, parfum!
Vrei sa stii unde ai ajuns in relatie? Simplu. Urmareste usa de la baie cand iubitul tau are treaba la toaleta.
Stadiul 1
Tipul inchide usa si apoi se asigura ca are cel putin 3 zavoare cu care sa o baricadeze. Nici nu concepe sa fie surprins din greseala tocmai cand se schimonoseste sa produca ceva sau cand o tine in mana pentru o treaba mica. Va face orice omeneste posibil sa fie STEALTH. Adica, nici un sunet. La o adica da drumul la apa sa curga zgomotos in chiuveta ca sa acopere eventualele "scapari" de presiune.
In stadiul 1, nu a avut loc sexul, esti pentru el o icoana, respectul este maxim si el trece drept baiat bine crescut. Nu trebuie sa faci nimic.E un vis.
Stadiul 2
Usa va fii inchisa dar fara zavoare. Zgomotele sunt mai reduse, dar nu in totalitate. Nu mai conteaza daca se aude ca face treaba mica, la urma-urmei e ceva omenesc.
In stadiul 2 a avut loc actul sexual. Acum te considera iubita lui dar isi poate permite si un pic de intimitati. E frumos.
Stadiul 3
Usa poate fi si intredeschisa. Chiar daca nu este, el tot o s-o deschida sa-ti ceara o tigara sau un sul de hartie igienica.
In stadiul 3 relatia este deja una cu baze mai vechi, nu mai exista nimic din balbaielile de inceput. Te recunoaste ca partener de viata. E normalitate.
Stadiul 4
Usa e oricum, nu mai conteaza. Zgomotele naturale nu mai au nici un fel de secret si cand le elibereaza are chiar un pic de satisfactie. In zilele bune chiar poti sa vezi ce a ramas dupa el, in caz ca apa din bazin nu a fost suficienta.
In stadiul asta esti deja la reverul lui, esti un lucru care i se cuvine si nu trebuie sa mai depuna nici un efort in relatie. E un cosmar.

Util?

Niciun comentariu: